BESNİ İHH'DEN OKULUMUZA ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Besni şubesi hem Okul Müdürümüze hayırlı olsun hem de depremden etkilenen öğrencilerimize moral motivasyon maksatlı okulumuzu ziyaret etti.

03.01.2024 222

İHH Besni şubesi temsilcisi Ramazan Yoldız ve beraberinde ,İlçemizde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adem Özgür ve ilçemizin sevilen esnaflarından Hüseyin Tuncer hem yeni Okul Müdürümüze hayırlı olsun ,hem de depremden etkilenen öğrencilerimize moral motivasyon maksatlı okulumuza ziyarette bulundu.Yaklaşık 1 saat süren ziyarette değerli ziyaretçilerimiz hayat tecrüblerini anlatarak öğrencilerimizi motive etmeye çalıştılar. Beraberinde getirdikleri kışlık hediye paketlerini öğrencilerimize dağıtarak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak  İHH Besni şubesi temsilcisi Sayın Ramazan Yoldız Sayın  Adem Özgür ve Sayın Hüseyin Tuncer'e bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

03-01-2024