BASF Türk Kimya Sanayi ve Tic.Ltd.Şti tarafından Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölyemize Materyal Desteği

Okul Sektör İşbirliği kapsamında BASF Türk Kimya Sanayi ve Tic.Ltd.Şti tarafından okulumuza malzeme ve boya  desteği

05.04.2022 727

Okul Sektör İşbirliği kapsamında BASF Türk Kimya Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.okulumuza malzeme desteği  yapıldı. Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan şefi Ufuk Akbulut; " Otomotiv Gövde ve Boya Atölyesine pratik eğitimde kullanılmak üzere BASF Türk Kimya Sanayi ve Tic.Ltd.Şti.tarafından çeşitli malzeme ve boyalar gönderildi. Bölgemizin ve ülkemizin nitelikli teknik eleman ihtiyacını karşılayacak olan atölyelerimizde,kullanacağımız bu malzemeler uygulamalı eğitimlerinde büyük önem arz ermektedir."dedi.

Eğitime verdikleri  değerli katkılarından dolayı BASF Türk Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Teknik Sorumlusu Koray Hoşgören ve Fatih Karaçaylıoğlu'na  ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

05-04-202205-04-202205-04-2022