ARMAK SANAYİ'DEN OKULUMUZA DESTEK

Armak  Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi okulumuzda bakımı gelen bir dizi malzemenin bakımını yaptı.

03.01.2024 142

Yedek parça ve Makina İmalatı alanında faaliyet gösteren Armak sanayi Mesleki Eğitime destek kapsamında okulumuz bünyesinde bulunan Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanında mesleki ve pratik eğitimde kullanılan Hidrolik boru makinasının ücretsiz bakım ve onarımını gerçekleştirdi.Daha önceki yıllarda da benzer faaliyetleri gösteren şirket Mesleki Eğitime olan katkılarını her geçen yıl daha da arttırmaktadır.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi olarak okulumuza verdikleri hizmetten ve Mesleki Eğitime katkılarından dolayı başta değerli çalışan Cüneyt Çakır Bey ve tüm ARMAK Sanayi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.