"Ailemize Hoş Geldiniz" Etkinliği Yapıldı

Okulumuz  Müdürümüz Nevzat Avşar'ın katılımıyla pansiyon öğrencilerimize yönelik  "Ailemize Hoş Geldiniz" etkinliği yapıldı.

12.10.2022 167

Okul Pansiyonlarında 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında Yapılacak Sosyal Etkinlikler Programı kapsamında, Okulumuz Erkek Öğrenci Pansiyonundan yararlanmaya başlayan öğrenciler için Ailemize Hoşgeldiniz Etkinliği düzenlendi. Pansiyon yemekhanesinde gerçelştirilen etkinliğe Müdür Yardımcısı Hakan Cihangiroğlu´nun yeni kayıt olan öğrencileri tanıştırması ile başladı. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar, "Sevgili öğrencilerimiz, hepinize başarılı, sağlıklı  bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Aramıza katılan arkadaşlarımız hoş geldiler. Pansiyonumuzda bütün çabamız sizler için en iyi eğitim ortamını sağlamak. Sizlerin her açıdan huzurlu ve sağlıklı br ortamda eğitim almanız için yapacağımız çalışmalarda en büyük desteği de sizlerden bekliyoruz. Sizin her görüşünüz bizim için önemli. Osman İsot Ailesi olarak farkındalık yaratacak her türlü çalışmaya da destek vermeye hazırız." dedi. Çiğköfte ikramı ile devam eden programda yeni öğrencilerin diğer öğrencilerle kaynaşması amaçlandı.

12-10-202212-10-202212-10-2022