ADYÜ Makina-Metal Teknolojisi Öğretim Görevlileri Kariyer Günleri Konuğumuz oldu

Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine - Metal Teknolojileri Öğretim Görevlileri Mehtap Demirel ve  Aykut Güzel Kariyer Günleri Konuğumuz oldu

18.03.2022 651

Okulumuz Makina Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz , Kariyer günleri kapsamında  Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Makine - Metal Teknolojileri Öğretim Görevlileri Mehtap Demirel ve  Aykut Güzel bir araya geldi.  Konuklarımızdan Mehtap Demirel konuşmasında Makina Bölümünün öneminden iş imkanlarından ve teknolojik gelişmelerden bahsederek öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktardı. Aykut Güzel hocamızda özellikle CNC tezgahlarının kullanımın öneminden, ve güncel teknolojik gelişmelerden bahsederek öğrencilermizi bilgilendirdi.

Katkılarından dolayı Adıyaman Üniversitesi  Meslek Yüksek Okulu Makina Bölümü Öğretim Görevlilerine ve programı organize eden Makine Teknolojisi Alan öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

18-03-202218-03-202218-03-2022