9. sınıf öğrencilerine

9. sınıf öğrencilerine "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verildi.

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında 9. sınıf öğrencilerimize KKD(Kişisel Koruyucu Donanım) Malzemesi ve  "İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitimi" verildi.

07.11.2021 407

Alan Öğretmenlerimiz tarafından  Bu yıl ilk defa atölyede eğitim alacak olan 9. sınıf öğrencilerine  İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitimi verildi. Öğretmenlerimiz tarafından, atölyelerimizde Kişisel Koruyucu Donanım Malzemelerinin kullanımının önemi ve İsg tedbirleri konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı

Alan Öğretmenlerimize yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.

Sevgili öğrenciler;

İş sağlığı, çalışma koşullarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak, işin ve çalışanın birbirine uyumunu sağlamak üzere yapılan çalışmalar bütünüdür. Sizlerden   atölyelerde alacağınız pratik eğitimlerde kişisel korunmaya, iş sağlığı ve güvenliğine önem vermenizi bekliyoruz.

07-11-202107-11-202107-11-202107-11-2021