3M Türkiye Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Okulumuza Malzeme Desteği

Okul sektör işbirliği kapsamında okulumuz otorlMu  3M Türkiye Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından okulumuza çeşitli zımpara ve malzemeler gönderilmiştir

31.05.2022 371

Okul sektör işbirliği kapsamında okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Boya Atölyesine pratik eğitimde kullanılmak üzere 3M Türkiye Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından çeşitli zımpara ve malzemeler gönderilmiştir.Atölyelerimizi  mesleki ve teknik eğitimin gerektirdiği nitelik ve standartta olması için malzeme desteği önem arz etmektedir.Bölgemiz ve ülkemizde nitelikli teknik eleman ihtiyacını karşılamak için öğretmen ve öğrencilerimiz özverili çalışmalarda bulunuyor.Bu çalışmalara ve eğitime verdikleri değerli katkılarından dolayı Murat Köksal Beye ve bütün çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederiz.

31-05-2022