24 Kasım Öğretmenler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

24 Kasım 2021 Saat 10:00'da Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenk'inin sunulmasıyla başlayan programımız  Besni Recep Tayip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde saat 19:00'da ilçe kutlama programıyla devam etti.

25.11.2021 336

Okulumuz tarafından organize edilen 2021/ 2022 Eğitim Öğretim Yılı   24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe programı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programı  Besni Recep Tayip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde saat 19:00'da Besni Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir'in katılımıyla başladı.

Program sunuculuğunu okulumuz Kimya Öğretmeni Şehriban Özdemir ve Müdür Yardımcımız Hakan Cihangiroğlu gerçleştirdi.

Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmayı yapan okul Müdürümüz Nevzat Avşar "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün millet mektepleri başöğretmenliğini kabul buyurdukları bugünde, yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de yılmadan, usanmadan onurlu ve gururlu bir mesleğin mensubu olarak görev yapan mesai arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

Başta bu aziz vazifeyi ifa ederken şehit olan eğitimcilerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden bütün öğretmenlerimize Allah' tan rahmet diliyorum.Uzun yıllar ülkemize hizmet edip, başarılı öğrenciler yetiştirdikten sonra, görevini yapmış olmanın huzuruyla emeklilik günlerini geçiren öğretmenlerimize de hayırlı ömürler diliyorum.

Her çocuğun içinde bir öğretmenin yaktığı bir kandil vardır. Bazı kandiller bir ömür sönmeden insanın içini ısıtmayı ve zihnini aydınlatmayı sürdürür.Günümüz kutlu, sevinçli ve mutlu olsun. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü tebrik ediyorum." dedi

Programda bu yıl emekli olan öğretmenlerimizden Kezban Akgül, Faruk Öncel , Mustafa Songuralp,Haci Ali Ünal, Süleyman Öztürk ve Osman Özbay'a İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir  tarafından "Hizmet Şeref Belgesi", İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel  tarafından ise plaket takdim edildi. İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir  eğitime verdikleri katkılardan dolayı emekli öğretmenlerimize teşekkür ederek toplu fotoğraf çektirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan ve adaylık sürecini tamamlamış öğretmenlerin "Yemin Töreni" okulumuz Müdür Yardımcısı Hakan Cihangiroğlu eşliğinde gerçekleştirildi.

Besni Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Anı Yarışması" sonucunda  öğretmenlerimiz Burak Bal, Hasan Duman ve Gökhan Lafçi'ye  İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp Mehmet Emre ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Demirel tarafından hediyeleri verildi.

İlçemiz müzik öğretmenleri tarafından verilen konser sonrasında programız verilen ikramlarla sona erdi

Programımıza katılan Besni Kaymakamı Sayın Nazlı Demir'e, Besni Belediye Başkanı Sayın Eyüp Mehmet Emre'ye , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Demirel'e , Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Erek'e ve programımıza teşrif eden tüm protokol üyelerine ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

"Gelecek gençliğin, gençlik ise öğretmenlerin eseridir"

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

25-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-202125-11-2021