2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı

2021 2022 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Topplantısı 28.10.2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi

02.11.2021 308

Okulumuz konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantının Açılış konuşmasını yapan Okul Müdür Başyardımcısı Uğur Türkmen " Bu yıl okullarımız pandemi öncesi neşesinin tekrar kazandı. Öğrencilerimizle 6 Eylülden itibaren tam zamanlı yüzyüze eğitim faaliyetlerine başladık. Siz değerli velilerimizlede bugün Genel kurulumuzda biraraya gelmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Gündem Maddelerine geçmeden önce Türkmen; "Bu yıl içinde 36 öğrencimizi 22 günlük staj uygulaması için Polonya'ya götüreceğiz. Güneşimiz İstihdam İçin Doğuyor; Stajımız Avrupa'da adlı projemiz sayesinde en son 2015 yılında yürüttüğümüz Ersamus+ projesi kapsamındaki Avrupa stajımızdan sonra öğrencilerimize tekrar Avrupa' da staj yapma fırsatı sunacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu projeyle birlikte öğrencilerimizin mezuniyetleri sonrasında fırsata çevirecekleri önemli mesleki deneyimler kazanacağına inanıyoruz." dedi.

Daha sonra Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunmasının ardından 2020/2021 Okul Aile Birliği Bütçesi onaylandı. Divan kurulu tarafından yeni Yönetim ve Denetim Kurulları için seçimler yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda; Ali Korkmaz, Gülüzar Keser, Nihat Erdoğan, Osman Sevinç ve Nihat Göktaş Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna asil üye olarak seçildi. Denetleme kurulu üyeliğine de Hatice Seyhan, Yılmaz Cancan ve Faik Saim Çırak seçildi.

Yönetim Kurulu 28.10.2020 tarihinde gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımını şu şekilde yaptı;

Okul Aile Birliği Başkanı: Ali Korkmaz

Başkan Yardımcısı: Gülüzar Keser

Muhasip Üye: Nihat Erdoğan

Üye: Osman Sevinç

Üye: Nihat Göktaş

Yönetim Kurulu tarafından Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen Ali Korkmaz, yönetim kurulu olarak okulumuz ve öğrencilerimiz için özverili ve gayretli çalışacaklarını ifade etti.

02-11-202102-11-202102-11-2021