2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 26.10.2020 tarihinde Covid-19 tedbirleri ve pandemi kuralları çerçevesinde Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

26.10.2020 673

Okulumuz konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantının Açılış konuşmasını yapan Okul müdürümüz Nevzat AVŞAR; "Mart ayından beri alışık olmadığımız bir sisteme uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu süreçte olumsuz etkilenen kitlelerin başında şüphesiz öğrencilerimiz geliyor. Bir süredir ara sınıflarda mesleki uygulama derslerimizi, son sınıf öğrencilerimizle de tüm derslerimizi yüz yüze yapıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren 9. Sınıf öğrencilerimizle de mesleki uygulama dersleri ile birlikte 16 saatlik yüz yüze eğitime geçeceğiz. Bu süreci daha uzun devam etmemesi en büyük temennimizdir.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimin kalitesini her anlamda artırmaya, Okulumuzu ilçemizin hatta ilimizin değil bölgemizin sayılı ve saygın okulları arasına sokma gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız Öğrencilerimiz için daha nitelikli, daha güvenli ve konforlu eğitim ortamı sunmak. Bizler bu gayret içerisinde çalışırken en büyük destekçilerimiz sizlersiniz.

Önceki yıllarda benzerini uygulamış olduğumuz yeni bir Erasmus+ Projesi ile önümüzdeki yıl içinde 36 öğrencimizi 22 günlük staj uygulaması için Polonya'ya götüreceğiz. GÜNEŞİMİZ İSTİHDAM İÇİN DOĞUYOR; STAJIMIZ AVRUPA'DA adlı projemiz sayesinde en son 2015 yılında yürüttüğümüz Ersamus+ projesi kapsamındaki Avrupa stajımızdan sonra öğrencilerimize tekrar Avrupa' da staj yapma fırsatı sunacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu projeyle birlikte öğrencilerimizin mezuniyetleri sonrasında fırsata çevirecekleri önemli mesleki deneyimler kazanacağına inanıyoruz." dedi.

Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunmasının ardından 2019/2020 Okul Aile Birliği Bütçesi onaylandı. Divan kurulu tarafından yeni Yönetim ve Denetim Kurulları için seçimler yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda; Hüseyin Göktaş, Ali Taş, Nihat Erdoğan, Mehmet Yağmur ve Tülay Korkmaz Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna asil üye olarak seçildi. Denetleme kurulu üyeliğine de Mustafa Ertürk, Mehmet Yalçın ve Faik Saim Çırak seçildi.

Yönetim Kurulu 27.10.2020 tarihinde gerçekleştirdiği ilk toplantısında görev dağılımını şu şekilde yaptı;

Okul Aile Birliği Başkanı: Tülay Korkmaz

Başkan Yardımcısı: Hüseyin Göktaş

Muhasip Üye: Mehmet Yağmur

Üye: Nihat Erdoğan

Üye: Ali Taş

Yönetim Kurulu tarafından Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen Tülay Korkmaz, Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, pandemi kaynaklı olağanüstü şartlar altında öğrencilerimizin mağdur olmaması için yönetim kurulu olarak çok daha özverili ve gayretli çalışacaklarını ifade etti. 

26-10-202026-10-202026-10-202026-10-202026-10-202026-10-2020