2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 28.10.2019 tarihinde Okulumuz konferans salonunda çok sayıda öğrenci velisinin katılımı ile gerçekleştirildi.

31.10.2019 254

Okulumuz konferans salonunda yapılan genel kurul toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantının Açılış konuşmasını yapan Okul müdürümüz Nevzat AVŞAR; "Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimin kalitesini her anlamda artırmaya, Okulumuzu ilçemizin hatta ilimizin değil bölgemizin sayılı ve saygın okulları arasına sokma gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız Öğrencilerimiz için daha nitelikli, daha güvenli ve konforlu eğitim ortamı sunmak. Bizler bu gayret içerisinde çalışırken en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Sizlerin desteği başarılı olabilmemiz için büyük önem taşıyor. Başarılı öğrencinin olduğu ortamda ilgili veli, başarısız öğrencinin olduğu ortamda ilgisiz veli vardır. Dolayısı ile öğrencimizi eleştirirken aynaya bakmak zorundayız. Öğrenciniz sizin aynanızdır. Onunla ilgilenmek onun her istediğini yapmak da değildir her yaptığını sorgulamak da değildir. Özellikle Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak disiplinli bir okul olduğumuz herkesin malumudur. Biz bunu sağlamak zorundayız. Eğer siz bize bu konuda yardımcı olursanız bu işten karlı çıkacak olan yine siz ve çocuğunuz olacaktır." dedi. 

Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının okunmasının ardından divan kurulu tarafından yeni Yönetim ve Denetim Kurulları için seçimler yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda;

Yönetim Kuruluna;

Asil Üyeler 

Recep TÜRKMEN

Hüseyin DİNÇ

Emine YETİŞGİN                   

Mehmet SEVİNDİ

Hüseyin GÖKTAŞ

Denetleme Kuruluna;          

Asil Üyeler

Mustafa DEMİR seçildi.  

Toplantı öğrenci velileri ve öğretmenlerinin görüşmeleri ile tamamlandı.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak, toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor, Okul Aile Birliğimizin yeni yönetiminin hayırlı olmasını diliyoruz.

31-10-201931-10-201931-10-201931-10-2019