18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

Öğrencilerimiz tarafından 17.03.2022 tarihinde Okulumuz Konferans Salonunda  18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle bir program tertip edildi.

24.03.2022 300

Kahramanlık, fedakârlık, çekilen acıların, yokluğun ve azmin ama en önemlisi birlik ve beraberliğin; aziz milletimizin, millet olma şuurunu oluşturan temel mesajın manevi birlikteliğin oluşturduğunun anlatıldığı programda başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yedi düveli dize getirerek Türk Milletinin maddi üstünlükle asla yenilemeyeceğini bütün dünyaya kanıtlayan şehitlerimiz ve gazilerimiz anıldı.

Okulumuz öğretmeni Enver Coşkun tarafından organize edilen programda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

24-03-202224-03-2022