12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Düzenlendi

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabul Edilme ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısı ile öğrencilerimiz tarafından program düzenlendi.

15.03.2022 730

12.03.2022 tarihinde Okulumuz Konferans Salonunda düzenlenen program,  tüm şehitlerimiz anısına düzenlenen saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün Anlam ve önemine dair yapılan konuşmanın ardından şiirlerin okunması ve sinevizyon gösteri ile program sona erdi.

İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi, milli mücadelenin istiklal kahramanlarını ve bu mücadeleyi destanlaştıran Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, programda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

15-03-202215-03-2022