Muhammet E. ASLAN - Müdür

1971 Yılında Erzurum İli, Pasinler İlçesi, Otlukkapı Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Otlukkapı Köyü İlkokulunda, ortaokulu Erzurum Atatürk Lisesi Orta kısmında, liseyi Ordu Perşembe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bitirdi.

Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, Turizm ve Otelcilik Eğitimi Bölümü Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanından 1991 Yılında mezun oldu.

Aynı yıl Adıyaman Besni Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. 1997-2001 yılları arasında Konya-Ilgın Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü, 2001-2010 yılları arasında Adıyaman-Besni Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğü, 2010-2014 yılları arasında Adıyaman-Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2014 yılında görev yaptığı; Adıyaman-Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile ülke genelinde yapılan okullar arası “Toplam Kalite Yönetimi” yarışmasında TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu ve ödülünü dönemin Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’nın elinden aldı. Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde okul idarecilerine uygulamış olduğu rotasyon çerçevesinde 2014-2023 yılları arasında Adıyaman Besni Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttü. Bakanlığımızca uygulanan rotasyona mukabil; ataması 28.07.2023 Tarihinde Okul Müdürü olarak Adıyaman-Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yapılmış ve 01.08.2023 tarihinde kurumdaki görevine başlamıştır.

Bakanlık, Vali ve Kaymakamlıklarca 40 (Kırk) civarında; Teşekkürname, Takdirname, Başarı, Üstün Başarı ve Ödüle layık görülen Muhammet E. ASLAN, Elliden fazla hizmet içi eğitim faaliyetlerinde; Kurs Yönetici, Eğitim Yönetici ve Kursiyer olarak görev almıştır. Evli ve 3 (Üç) çocuk sahibi. Orta düzeyde Fransızca bilmektedir.

(505) 294 8078 (416) 311 0426 Eposta