Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bölgesinde velilerce ve öğrencilerce tercih edilen, kendisine, ailesine, okuluna ve topluma karşı sorumluluklarının farkında olan nesiller yetiştirerek topluma kazandıran, mesleki eğitimin yanında akademik eğitimde de bölgesindeki dengi okullar içerisinde adından söz ettiren, çalışanlarının mesleki doyumunu arttırmak suretiyle bölgedeki öğretmenlerce tercih edilen bir okul olmak bizim vizyonumuzdur.

Misyon: Öğrencilerimize,var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, sevgi dolu, iletişime açık, çözüm üreten, yenilikçi, “önce insan” anlayışına sahip; alanlarında yükseköğrenime devam edebilecek bilgi ve beceriyi kazandırmak, endüstri kuruluşlarına nitelikli teknik elemanlar yetiştirmek, toplumsal kalkınma ve refahın gelişmesine katkıda bulunmak, bilimsel düşünme ve sorun çözme yeteneği gelişmiş nesiler yetiştirmek için çalışırız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU